Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Καθαριότητα στην Αγία ΒαρβάραΤο Σάββατο 29/9/2012 το κοινοτικό συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας και το Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό εργαστήρι αλμυράς διοργάνωσαν εκστρατεία καθαρισμού. Το κοινοτικό συμβούλιο μίσθωσε εκσκαφέα και φορτηγό για τη συλλογή των σκουπιδιών που υπήρχαν σε διάφορους χώρους στην Αγία Βαρβάρα. Εθελοντές από τον αλμυρά συγκεντρώθηκαν σε χώρο όπου μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο ώστε να βοηθήσουν στον καθαρισμό της περιοχής. Οι εθελοντές βοήθησαν στη συλλογή και διαλογή των σκουπιδιών. 

Οι εθελοντές του αλμυρά
 Ένας μεγάλος σωρός από τα μπάζα προερχότανε από σχολείο. Οι δυο πίνακες "διασώθηκαν" ώστε να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού.


Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στον αρχαιολογικό χώρο του Αλμυρά. Εκεί και πάλι βρήκαμε αυτά που με αγάπη αφήνουν πίσω οι λάτρεις της φύσης.
 Στο τέλος ένας ευχάριστος επισκέπτης μας αποχαιρέτησε. 
Και το μετά...

Ευχαριστούμε τον κοινοτάρχη και τον γραμματέα του κοινοτικού συμβουλίου για τη βοήθεια που μας προσέφεραν καθώς και για τα νόστιμα αλμυρά :)
 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές του αλμυρά. Γιάννο, Δήμητρα, Κωνσταντίνε, Λένια, Νίκη, Χριστόφορε σας ευχαριστούμε.

2 σχόλια:

  1. μπράβο ρε παιθκιά!!!

    δυστυχώς εν εμπορούσα να αποφύγω τες υποχρεώσεις μου σήμερα...

    ελπίζω να τα πούμε σύντομα τζαι που κοντά... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή