Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι 2017 (video)

Το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι του Αλμυρά για το 2017. Από νωρίς, γέμισαν την Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου της Αγίας Βαρβάρας μικροί και μεγάλοι φίλοι του οργανισμού για να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και να στολίσουν με αυτά το δέντρο που θα τη διακοσμούσε.  

Γονείς και παιδιά επιστράτευσαν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους για να μετατρέψουν ανακυκλώσιμα υλικά σε γιορτινά στολίδια. Ως Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Εργαστήρι, ο Αλμυράς σε συνεργασία με την Κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας και το Νηπιαγωγείο Παπασταύρου Παπαγαθαγγέλου πήραν την πρωτοβουλία να προτείνουν να χρησιμοποιηθούν ως πρώτη ύλη, υλικά που θα κατέληγαν στην ανακύκλωση. Έτσι χαρτόνια, κούτες, θήκες αυγών, πλαστικά μπουκάλια, μεταλλικά καπάκια και υφάσματα στολιστήκαν με χρυσόσκονη, χρώματα και απέκτησαν καινούρια ζωή ως χριστουγεννιάτικα στολίδια. 

Με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων περάσαμε το πρωινό της Κυριακής μας δημιουργώντας, μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μυρωδιές από φρεσκοψημένα μπισκότα και ζεστή σοκολάτα. Το εργαστήρι εμπλούτισαν με την παρουσία τους οι συγγραφείς Έλενα Ερωτοκρίτου και Όλγα Ρουβήμ, οι οποίες αφηγήθηκαν παραμύθια στα μικρά παιδιά. 

Από μέρους του οργανισμού μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκρισή σας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για αυτή τη χρονιά. 


1 σχόλιο:

  1. The Wizard of Vegas - Casino & Slot Machines - Jeopardy
    The Wizard of Vegas Slot Machines If you've had a question, you're communitykhabar sure to answer this in our hands below. 익산 출장안마 We are. The Wizard is 강원도 출장안마 a 양산 출장마사지 small, 시흥 출장마사지

    ΑπάντησηΔιαγραφή